Plynutí času
Odplouvají srdce, někam do neznáma
nikdo neví kam, adresa není známa
Jen pocit osamění ovládá naše smysly
vzpomínky v utajení měníme za nesmysly.
Šel jsem krokem svižným ke stáří od mladosti
od smutku je kousek, jen krůček ku radosti
a na haldě problémů, jež dává život dosti
utápíš své myšlenky ve starostech nepravosti.
Každý jde svou vlastní cestou po ulici
nelze se zastavit a sejít ke krajnici
odpočinek, jen někdy na nás sotva zbyde
a čas nás nemine stále jen rychle plyne.
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)