Berem si sílu... a přitom chceme dát...
bláznivé touhy nás nutí dopředu se hnát...
berem si city... s výmluvou, že potřebujem...
a naše světy se míjí, jak když kolem plujem...
nu, to jsme my, lidi...
kdoví, jestli někdy budem jiní...
Moc hezká básenka :o)
31.10.2005 15:17:00 | Cecilka
jj lidi si po krku jdou..dneska mi nejakej smejd ukradl svetla na mym kole,ted budu asi jezdit po tme...lidi sou horsí nez cokoli...krasne jsi to napsala...
29.10.2005 20:58:00 | Natalie Kolářová
jj lidi si po krku jdou..dneska mi nejakej smejd ukradl svetla na mym kole,ted budu asi jezdit po tme...lidi sou horsí nez cokoli...krasne jsi to napsala...
29.10.2005 20:58:00 | Natalie Kolářová
Velice povedená, jen mi tam nějak nesedí slovo "doméně" ... (já osobně bych použil "směně", ale je to jen obyčejný názor) Jinak za 100 :)
29.10.2005 20:36:00 | Obyčejný básník
u mně máš taky stovku. povedlo se ti to a já vím už zas že já motám slova, zatímco jinej píše básně.
jo a děkuju sem tam za podporu:-)
29.10.2005 20:30:00 | kulishak