Ráno
Na rozhraní snu a bdění
Na oblacích z duchen z peří
V uších zvuky kuropění
No a potom skřípot dveří
Do místnosti den se vkrádá
Jako zloděj v roušce noci
Slunce které máš tak ráda
Dík jemuž jsem právě procit
Rozsvítí ti úsměv na rtu
A mě v očích tuze pálí
Lampa co Bůh naschvál dal tu
Abychom snad nezaspali
Polštářem si hlavu kryji
Kdyby ještě chvíli spalo
Za mřížemi z žaluzií
Co jsou husté, ale málo.
Do dne který takhle začne
Levou nohou stávám z leže
Jedu s vozkou co řek: „Račte
Dnes však řídím bez otěže!“
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Tanzania, Bíša, Psavec, Kubino 2, NikitaNikaT., Lea Aura, Kapka, nejsembásník, Zpátky
Komentáře (4)
Komentujících (4)