svět
v záplavě
vyhaslých fotonů
kde teplo má
různé frekvence
ležím na dece
užívám tónů
a mraky hebce
plíživým způsobem
sahají daleko
vlastně až na zem
a já malá část krajiny
natož celého světa
užívám prožívám
louku co kvetla
a svět?
prý jedno velké pole
Přečteno 212x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)