Hroutíš se....
Hroutíš se k zemi,
Jiného východiska už není.
Sanita houká
Pro tebe si jede
Nenech se, nebuď hloupá..
Dostáváš záchvat,
Prášky už nesou,
Položí tě na záda
Už to do tebe perou..,
Jak v cizím těle,
Pokoušíš se pohnout,
Říkáš si : „a do prdele“
Musím odtud zdrhnout
Monstrum z tebe udělají,
Ti kouska citu nemají.
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, Rolnička
Komentáře (0)