Anotace: Dělali jsme to ve škole a nemám ponětí jek se to jmenuje ale první písmena z toho mají dávat nějaký slovo jako třeba LUNA a ROSA který tady mám tak jukněte.
koukam, ze se na tobe asi dost podepsal fenomen jmenem stmivani, vid.
na skolni praci celkem fajn, ale je to takovy nuceny - rymy a ty pocatecni pismena to dost omezuji.
03.06.2009 19:37:00 | Layla.