...tady je toho napsaného,že už nic lepšího nevymyslím
...jediněžebydobrá
06.06.2009 23:18:00 | WAYWARD
Moc hezká básnička...já mám taky ráda barvičky,hlavně,když si je ráno nanesu na obličej,hned se cítím o hodně lépe.ó
02.06.2009 20:43:00 | střelkyně1
básnička krásná, duhová,
barvičky v srdci uchová,
Tvé verše jako skleněnky,
cinkají slůvka o sklenky,
jak zvonky radostí nám hrají,
barevně život poskládají ...
02.06.2009 13:09:00 | nejsembásník
To je hezká básnička,veselá rozverná.
Mám ty barvy také rádá- a mám ráda i hnědou,která hlínou voní a vím, že ty také.
01.06.2009 22:27:00 | s.e.n