Anotace: Tak tuhle básničku jsme pro vas slozili s Obyčejnym.básníkem..dalo nam to,ale praci...snad se bude líbit...
Je to moc hezký, hladí to po duši, co bude dál, člověk však netuší, zda všechno hezký vrátí se zas zpátky a duše znovu do pohádky a nebo už to hezký s ním nepřijde nikdy víc a pak nezbyde než novému štěstí vyjít vstříc.
30.10.2005 17:17:00 | grázlík
A já budu ten zlej? - no rytmicky je to normální a i téma je běžné. Je to zručně složeno, to ano.
30.10.2005 14:56:00 | Hary_nš
je to strašně hezky rytmické a svěží...námět je zcela perfektní,moc se mi to líbí !!!
30.10.2005 10:24:00 | sköld
Teeda:) vy dva se neznáte=)musím však říct moc pěkné, umíte, oba dva=)
30.10.2005 10:06:00 | makretka