Veršíky pro Kaiu o veršících od Kaii
Anotace: co vše člověka napadá při hrabání listí :-)
Navlékám na stužku korálky
(Tiskárna přede svou monotonní píseň)
Korálky nečasté, o to však vzácnější
Korálky průzračné Korálky skleněné Korálky duhové
Korálky krásných slůvek a divuhodných obratů
Nečítaných Neslýchaných Šeptálků
Milování až k Uškytání
Krásnou náhodou v seznamu autorů
Čtyři nezvyklá písmenka mrkávala svůdně
A jak by volala zvala: "Pojď!"
I zaťukal jsem nesměle (pár kliknutí) a vstoupil
Do čarokrásné zahrady
Zahrady vůní Zahrady barev Zahrady plodů
Zahrady vyzývavého studu i cudné vyzývavosti
Pravdivých lží
(neb z velké lásky lež je předem odpuštěna)
I stydlivých pravd
(rdících se až u paty)
A teď už jen čekám čekám
kdy z básničky vykoukne
" výhradně čisté spodní prádlo"
Tzv. Douška:
Ptala jsi se kdo je ta šťastná Má milá
Věz že patří Ti sametová líčka stříbra Měsíce
Pro sametovou něžnost veršů Tvých
Komentáře (4)
Komentujících (4)