Hrdina
Je těžké stát se hrdinou,
když neumíš se bát,
je těžké druhým odpouštět
a se zrádci se smát...
je lehké koupit hezkou věc,
a sám pro sebe žít,
pak upléct kolem sebe klec,
a z láhve vína pít...
věř, tvoje srdce čisté je
a nebývá v něm chlad,
zkus poznat radost života,
věř, někdo tě má rád...
Přečteno 305x
Tipy 15
Poslední tipující: Ďábel sám, Gabrielle, brooklyn, Pevya, el viento, Sýkorka07, Psavec, Ztracená Tereza, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)