žabařská...
dřív jsem byl pulec
a moc toho neuměl
tak jsem poučil
svůj talent rozvíjel
něco se povedlo
a někdy vyšuměl....
z místa bez rozběhu
skočim i tři metry
nekouřim nepiju
/to kecám/
a nenosím svetry...
zpívám rád
i když skřehotám
/děsně/
někdy průhlednej jako sklo
a jindy zavrtanej v hlíně...
kdysi růžolící
štíhlej jako proutek
teď občas zfialovím
trochu při těle
a vypadám jak krtek....
občas mě nějaká slečna políbí
až se z toho orosím
/asi čeká na zázrak/
potom v úleku zkoprní
páč nic se nezmění
jsem stejnej
usměvavej žabák...
víc už nepovím...
KVAK!
Přečteno 333x
Tipy 56
Poslední tipující: Zpátky, fab four, Indigo, Kapka, střelkyně1, Lea Aura, WAYWARD, Churry, NikitaNikaT., Triffid Kolbe, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)