Sraz..
Překvapil jsem je na planetě
u Epsilon Eridani
prý já jediný na světě
o lásce neměl zdání
sraz Amorů z celé galaxie
koná se tady právě
jediná moje nesnáz je
že působím spíš tmavě
Kupidové bílí jako sníh
přilétají s trofejemi
probodlých srdcí - jim pro smích
hromady jsou na zemi
v nestřežené chvíli riskl jsem
jedno z nich skryl do dlaní
konfrontován vzniklým cirkusem
vždyť štvanec jsem z povolání
honili mě pásem planetek
a šípů vystříleli déšť
ne, daleko jsem neutek
to srdce zpět je .. mé s ním též
Přečteno 310x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Indigo, toužím.jít.dál, NikitaNikaT., Kars, floreciente, sophia92, 11prdelka, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)