Změna kontur
Každé ráno
rámuji svojí osobnost
do fialových obrouček všednosti
...noc patří mě
bez zábran
a ostrosti kontur
i chvíle něžností
kdy zrak vyměňuji
za jiné smysly
a případám si
víc soukromá
a jen pro někoho
víc bezbranná
víc pravdivější...
zvyk i smíření se
postupem času
a změny hodnot
vkládá mi do prstů
náhodilé dotyky
navyklé pravidelnosti
/otisky prstů
o kterých přísahám
že neexistují/
podivný pocit bezpečí
za kouzelnými skly
sebejistotu
tajemnost očím
.
.
.
dnes poprvé nechala jsem obličej
bez rámu
/díky vymoženostem současné doby/
a cítím se
tak nějak
podivně nahá
bez ochraného objetí
vlastního soukromí
za clonou
Přečteno 308x
Tipy 30
Poslední tipující: vapiti, Kapka, Lorraine, simsa, Manon.H, enigman, Bíša, Mbonita, Psavec, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)