Anotace: zlobím se na
Tvá báseň zní mi trochu zvláštně... nevím, asik je to tím oltářem... hmmm, nějak jsem to asik špatno pochopila, z básně mi vyplývá úplně něco jiného, než asik mělo býti psáno... Ale to je nejspíš mnou.
15.06.2009 18:04:00 | NikitaNikaT.