padlá úvaha s andělem
Anotace: newim co napsat prostě padlý anděl
Kde je teď můj anděl co měl roztáhnout perutě?
Co měl vedle mne stát tiše a nehnutě?
Anděl, který beze slov vyzved by mě vzhůru?
co odehnal by každou byť sebemenší můru?
Padám potmě dolů, opadává peří
já ve svého anděla však furt naivně věřím.
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Chašmodský, Aliklat, Alasea
Komentáře (0)