Tak to je mazec.
Nejsme-li v prdeli, tudíž v hajzlu.
Nazývej věci pravými jmény a neboj se je občas vyslovit.
16.07.2009 21:26:00 | jehlaspichlas
Tak to je mazec.
Nejsme-li v prdeli, tudíž v hajzlu.
Nazívej věci pravými jmény a neboj se je občas vyslovit.
16.07.2009 21:25:00 | jehlaspichlas