Politické kampaně (volby EU)
Zase vidím reklamy
na politické strany
je to hrůza to vám řeknu
radši si to jinam přepnu.
Kdo je má fůrt poslouchat
tyhle kecy nemám rád
pořád jenom slibují
v úskocích si libují.
Žvatlaj samé nesmysly
všechno jsou to výmysly
chtěj obsadit jenom křesla
neví jak s kradením přestat.
Budeme si vládnou sami
není nutné míti strany
zvolíme si úředníky
na vás kašlem, fakt už díky!
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, BARBYE, isisleo, Kubino 2, Hloupá Květinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)