táta
Anotace: Přání k otci ,aby odolal pokušení
Táta
ach táto táto tatínku
nech na pokoji tu lahvinku
já z toho bolest v srdci mám
a strach ,že tě víc neuhlídám
vím že život snadný není
nikdo z nás tvrdý není
nesmíš se poddávat samotě
ať máš či nemáš náladu či chutě
vždyť jen tebe máme
vždyť bolest tvou i my máme
měj se života trochu radost
vždyť nemocných je tu víc než dost
tolikrát si nad propastí stál
a mě tím mnohé vrásky přidal
ale stačí se držet nad vodou
a nepotápět se svou vinou
já lásky mám víc než dost
jen otevři své srdce a budeš mít všeho dost .
žít se musí ,žít se má ,jen chuť mít a žít.
Komentáře (0)