pouliční
Jsem zmaten ze slov
a loket v ksichtu zapichlí
vetšinou co začíná
brzy končí
a můj život opilí
je tu spousty princezen
s velkýma flákotama
jsem plný hormonu
jusem býk naladěn na strunu
vezmu si do domu
tebe i tvou matku
v povetří monzumu
ze slabosti konzumu
pro hrátky z rozumu
Přečteno 294x
Tipy 15
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Isquieasuus, Lea Aura, Tanzania, Kapka, floreciente, zenge, Psavec, 6thSun, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)