Anotace: Když se to zarovná na střed, má to při troše dobré vůle tvar kapky.
Stále jen prší, kapky se vrší. Slunce má deprese, neb ten déšť nesnese. Honem roztrhne mraky, ať mají deprese taky!
Škoda, že tu nelze dělat žádné grafické čáry.
31.07.2009 14:52:00 | Špáďa
Tleskám sluníčku...i Tobě za ST
03.06.2009 18:21:00 | Tanzania
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?