Tlukot srdce
Anotace: boj s časem..........
Zvony tak hlasité
rozechvěly ve mně píseň
ve spánku
v hlubokém snění
slyším hlas..
Tvůj čas ještě není.
V lebeční komůrce
v podvěsku mozkovým
v mém podsvětí
k žilám stísněným.
Zvony tak hlasité
jak v kostelní věži
cévní poradce
pro pomoc běží.
V bílé zástěře
v mém podsvětí
bílí andílci
k srdci doletí.
Slyšeti hudbu jen z povzdáli
zvony bijí..tlukot nevzdaly.
Ve spánku
v hlubokém snění
slyším hlas..
Tvůj čas ještě není.
Přečteno 318x
Tipy 31
Poslední tipující: fab four, batůžek na motorku, janewe, Zpátky, Anne Leyyd, floreciente, vodnař, labuť, Tacca, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)