Nenašel
Anotace: stačí chvilička a osud se změní....
U sklenky
u stolu s načatým vínem
u baru zpitý
jen se svým splínem.
V zármutku a bolesti
opíjí svou duši
srká z velké hladiny
a málokdo tuší
co stalo se...
Někdy jsme prostě hluší!
Co asi hledá
co utápí v žalu
co jeho krásné oči..teď tak krvavé
co hledají v tomto baru.
Co utápí v žalu
co asi hledá
co jeho něžné srdce..teď tak krvavé
a jeho tvář tak bledá.
Zapomnění?
Sám sebe?
V zármutku a bolesti
opíjí svou duši
sklenka poslední
a málokdo tuší
co stane se...
Někdy jsme prostě hluší!!!
Přečteno 326x
Tipy 32
Poslední tipující: Zpátky, floreciente, Heda, střelkyně1, Elisha, Lea Aura, divoska_jaja, Kars, batůžek na motorku, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)