brouk
Ráno co ráno
hlavou mi plavou
jak černý mraky nad Šumavou
myšlenky zlý
jak bouřka od Srní
k Čenkově Pile
od mozku k žíle
od žíly k srdci
Už vyjou vlci
sirény ambulancí
a cáry z noci Svatojánský
ve škarpách v mlze podnapilí
kradou mi k ránu všechny síly
A já jen bloudím krajem levným
stávám se zvolna chudokrevným
zaživa sežrán broukem v hlavě
tak jako lesy na Šumavě
Bez boje vstoje
..pomoc mi prosím
mámo moje.....
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Dota Slunská, Bolder, raďo, Psavec, Lea Aura, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)