Anotace: taky jednou byla šťastná. /the one who actually really slept with keith richards/
a heart that's full up like a landfill a job that slowly kills you bruises that won't heal. .. . .. . .. .
ale nevim, co k tomu jinak rict...pozdravuj ode me boha. to je dobry moment. ale jinak to jde mimo me, jsem uz jiste duchodce.)
03.06.2009 18:12:00 | tenflipskáj dysfunkt