Na malém plácku
Na malém plácku
našla sem placku
celičkou od hlíny
na ní byl obrázek
docela nevinný
jen holé moře
a v něm jen ryby
u břehu písek
a naše chyby
odvál mořský vítr
a proměnil je v prach
jsou teď jen ve vlnách
navěky prosolené
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Jana M., Lady Carmila
Komentáře (1)
Komentujících (1)