Vrána
Anotace: o nás pro zamyšlení...
síla je vztažná
když rána
jsou vlažná
k vránám sedá
na ruce díru
drátem k prasknutí
od kousku sýru
odletět nechtějí
jak neztrácej víru
když se zas houfují
v uvadlém klínu
jedna druhou
trumfují
neber jim pírka
nejsou přec člověčí
barevná dýmka
vůbec jim
nesvědčí
Přečteno 310x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Káňátko, NikitaNikaT., Giginka, WAYWARD, Lady L, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, Anne Leyyd, al-pacino, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)