Přes moře
Anotace: .................
Přes moře
chladné a vzpurné
láska mi odplouvá
v korábu plném marných nadějí
ranní mlha
ukrývá mé slzy
sněhové vločky
padají na zem
jak mé tělo
v okamžiku
prvního zásahu
slepým střelcem
který se často mýlí
křížek na krku
mě tíží
olověné závaží
z těch hříchů
která jsem za ta léta
na zemi napáchal
svůj život dávám v sázku
chci tě ještě naposled vidět
do prudkých vln
vrhám se
ať jsi sen
nebo jen přízrak
tohohle okamžiku….
má vílo
z ostrova
plného čtyřlístků
Přečteno 345x
Tipy 39
Poslední tipující: Házté, vílí křídla.., LucQa, shakespeares, enigman, voedor, Romana Šamanka Ladyloba, Lea Aura, Psavec, Tacca, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)