chcela by som,a niesom jediná..
Anotace: ....ak človek ublíží nechcene,bolí to....ale ak ten druhý vracia údery chcene a vedome,bolesť je krutejšia ako sa zdá byť....
chcela by som....
a niesom jediná....
viem,
su veci,ktoré človek ťažko dostane,
su lásky,z ktorých len slza ostane,
a pery zmáčané,
len mlčia....
dala by som....
a niesom jediná....
viem,
si všetko čo v živote mám,
ublížila som,
tak prosím povedz,
,,láska,už ti odpúšťam,,
-veď ty dobre vieš,ako ma to mrzí....-
snívam....
a niesom jediná....
viem,
že vrátiť chcem,
čo sa nedá....
a z mojích dní,
len temná a šedá sa strieda....
dúfam....
dúfam a stále verím,
že možno raz,
pochopíš moju dušu....
veď svet z toľkých krás,
dnes na perách,má niesto ružu,
len dve slová,
MILUJEM ŤA
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Marupiara, jedam, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Petbab, labuť, al-pacino, nejsembásník, zrrrr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)