Anotace: bez....
Snad proto, že jsme bláhoví...snad proto, že to nejsou zbytečnosti ;-)...
a snad proto...že přes všechno věříme ve své návraty...a sny..
Za mě ST...krásná...stručná...jasná...
06.06.2009 09:54:00 | Lady Carmila
Pokud nám zbytečnosti pomohou odhalit svoji zbytečnost, tak zase tak zbytečné nejsou, ne?:)
04.06.2009 18:26:00 | Fenn