To co máš rád
Anotace: Nemám rád komentáře :-(
S vírou na neštěstí
Den ti nic nevěstí
Noc je k zalíbení
V dálce vzduchu pění
Noční klidné snění
To co přes den není
Alkoholem napojení
Hudbou jsme ukojení
Už jen tak balancujeme
Nic víc nepotřebujeme
Na zeď si malujeme
O malér si koledujeme
Pak o strom se opřeme
A klidně si umřeme
Mrtvé tělo bez duše
Víc se hýbat nemůže
Nalézáš v tom zalíbení?
Bohužel, tak to není!
Komentáře (6)
Komentujících (2)