Problém nezemřít
Anotace: nepleťte se do toho, do čeho vám nic není....nebo na to doplatíte
Motám se do hádek,
do kterých nic mi není,
kdepak výmysly z pohádek,
na mě problémy už si zuby cení
sežerou mě zaživa
problémy drásají mé hrdlo
budu pro ně dobrá výživa
už mi to nemůže být jedno
je se mnou amen
loučím se přátelé
obepíná se mi kolem ramen
smrt mé duše nevzdálené
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: PoeziGirl, Barpob, ziriant, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)