Říkej mi...
Parlais-moi,
kolik křídel umírá?
Parlais-moi,
koho to vůbec zajímá?
Říkej mi-jak si šachy můžeš hrát,
když bílá má černou tvář?
Pastýř ovečky zpátky hnal,
o lidskou duši jim kopýtka umazal...
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)