čudné lásky
prečo pre majetok ľudia sa berú?
na lásku zabúdajú,beru neveru?
čo na tomto svete,zmysel vobec má?
než je láska čistá,milovaná?
prečo pre bláhobyt noci,ľudia spolu splývajú?
a druhým dňom,viac,viac sa nepoznajú?
čo ma tomto svete,vobec zmysel má?
veď z čistou láskou človek nikdy neprehrá..
Přečteno 284x
Tipy 15
Poslední tipující: labutí.holka, floreciente, Psavec, fab four, enigman, nejsembásník, NikitaNikaT., Juraj Hrom, labuť, Petbab, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)