Slzy jako hrachy
Slzy jako hrachy,
Kutálí se dolů.
Roztrhaný prachy
Mají ještě cenu?
City jako cáry papíru,
Shánějí lidé na míru.
magorie
V prázdných policích
- je přeci krize!
I ten pláč z tváře úžasem zmizel.
a v horním regálu visící jeden cár.
Buď se mnou král.
Královna a král.
Můj král, na cárů cár….
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Frosty28
Komentáře (1)
Komentujících (1)