Vítr
Anotace: Tady fouká větřík a já po něm posílám všem pohlazení jemné jako vánek ...
Vítr pofoukal bolístku,
usedla rosa na lístku,
v sukýnce je sice zima,
ale v rozkvetlé louce tak prima.
Vítr rozevlál vlásky,
v přírodě je tolik krásy,
k tomu ještě lásku míti,
to by bylo radostné žití.
----------------------------
Na louce se zasnila,
doma slzy ronila.
Stále bita, třeba jen slovem,
probodla své srdce nožem.
Krev pomalu stéká,
jak poklidná řeka,
potom teče divoce,
jak povodeň v potoce.
-a umírá-
Přečteno 275x
Tipy 17
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, LucQa, jedam, Agniezka, malý lachtánek, Isquieasuus, labuť, Psavec, Květka Š., enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)