.........
Bezelstná a nádherná,
v šálu časů plynoucích,
slyším kroky, slova, city...
které v dlaních nosíš si Ty.
Nežádoucí hravost v póze,
kdy splynou dva v citné touze
a náhle se všechno smí,
v okamžicích posledních.
Smělé květy a vůně ranní rosy,
mechový koberec a tanec vílí,
odlitky v propadající se hlíně,
a láska povalující se - líně
bubnování srdcí a hlas co kvílí
když den je překrásný
a přitom se mýlí.
Šero nad zraky plynoucími oblaky
hedvábné vlasy dusící mne - vně
kulisy příhlížející pravému štěstí
usínáme v objetí a protančíme bez lstí
si cestu...
...
Přečteno 286x
Tipy 18
Poslední tipující: Lea Aura, zlomený a nanicovatý -__-, 11prdelka, kikis, Petbab, labuť, Bíša, Psavec, Mbonita, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)