Spinkej
Anotace: To je pro ty nejmenší :)
Strom ševelí si potají,
co skřítkové tu dělají.
Elfové si písně pějí,
že víly trolům jen se smějí.
Pak hvězdy tiše zacinkaly,
aby kouzla nezaspaly.
Když zavřeš oči na chviličku,
rozvážeš těch kouzel kličku.
Pod polštář jich pár poskládej,
čeká tě pohádek rej.
Jupi, jupi, heja hej.
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)