Noc bláznů!
Anotace: Vem si mě,nebo ne?
Jak prosté to bylo-?!,
nemohla jsem od Vás utéct!
Jak žádostivý milenec jsi se na mě vrhl,
líbal mě po celém těle,
třásla jsem se rozkoší,Vaše rty se zaryly do mé kůže
a unášely mě proudem nepředstavitelných slastí!
A přesto jsem utekla!
Nechtěla jsem ztratit něco hlubšího
a mnohem podstatnějšího,
když Vás svlékám chci svlékat Vaší duši,
když se milujem chci se s Vámi propojit,
chci nejen Vaše tělo,ale chci hlavně Tebe!
Co teď bude se já děsím,řekli jsme si Na shledanou
nebo sbohem?
Přečteno 370x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Já Esther Ruth, Kapka, 6thSun, Radek.oslov.Šafárik, labuť, sluníčko sedmitečné, Kristine Clary-Aldringen, Eiréné, jedam, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)