V mojom múzeu myšlienok
Anotace: síce je venovaná,pre niekoho kto to nikdy nebude čítať,ale napísaná je len tak,pre skromnú spomienku.rada spomínam na pekné chvíle,aj keď občas trochu bolia.
si farbou v mojích obrazoch,
plátnom z morských rias,
znamenie v mojích odkazoch,
význaním na šifrách.
v mojom múzeu myšlienok,
si stále večne živý,
žiješ tam v spomienkach,
žiješ len ty a nik iný.
a ďakujem za perleťový čas,
ktorý si so mnou strávil,
veď z lásky vo hviezdách,
kedysi štastnou si ma spravil.
Přečteno 288x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, jedam, labuť, kouzelníček, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)