Vzkaz
Až zavřu oči,
nechám si zdát
o vločkách sněhu
na konečcích tvých řas
a polibky
se tiše rozsypou
všude kolem nás,
jak korálky po stole.
A ta chvíle
jednou skončí,
až přijde ten čas
a na dlaních
ti roztaje
důvěrně známý vzkaz
ohlašující nové hledání
a počítání ztrát…
Přečteno 310x
Tipy 27
Poslední tipující: Nussichoco, Pešulka, Anita Buchtová, losscar, Bíša, jedam, Lea Aura, Stoneman, labuť, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)