Anotace: odchádzam s úsmevom,ale slza v oku sa trblieta..aj keď život je večný boj o kusok šťastia,ja bojovať budem stále..
....nechce sa mi do toho ale musím,nemám na výber....no neumieram,žijem ďalej,idem ďalej....ale kam,tak to ešte neviem :D hlavne sa dívam do predu....aby som sa zas niekde nepotkla a zvyšok už príde samo :)
05.06.2009 13:33:00 | 11prdelka
Mít sílu a dát druhému možnost svobodné volby, klobouk dolů.
Ale je to to nejlepší co můžeš udělat pro sebe, čekalo by tě trápení a i když to teď bolí, je to pro tebe nejlepší volba.
Šťastnou cestu plnou nádherných divů přeji a brzké uzdravení srdce i mysly.
04.06.2009 22:35:00 | Lady L