Ptáš se
Ptáš se,
jestli pak někdy budeme mít rozum,
kdy budou z nás dva dospělý,
( a je ti jasné,
že oba nejspíš nikdy nedospějem,
nejspíš nikdy nevyrostnem z puberty.)
Zatím
pomalu nám dáváš z brzdy nohu dolu,
a řítíme se pořád víc,
pak když po týdnech,
jsme konečně zase raz hezky spolu,
tak zase víc měkněm a rudne nám líc.
Přečteno 436x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lucie Teru, Sleepwalker, Zasr. romantik, kikis, umělec2, Simísek, Radek.oslov.Šafárik, LucQa, floreciente, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)