Záda
Lidé mají křivá záda
křivá ústa
poznala jsi
je jich spousta.
Hladem po přátelství
svíjíš se ukrutně
nemůžeš se nasytit
něco chybí
co to je?
Lidé mají křivá záda
a ty to víš
však si jich hodně prohlížíš.
Každým krokem, těch co máš ráda
při odchodu
souzeným
kapka krve
močí i tvá záda
díky nožům
vraženým…
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Petbab, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)