Pomoc
Anotace: rada nad zlato se cení..
Žádáš moc
slepit den a noc
v mých rukou není.
Přišel jsi
a prosíš o pomoc.
Přišel jsi
s bolestí ve tváři
s bolestí na duši
v srdci šelest stín
já vím.
Do hlubin nitra ponořím se
do hloubky citů Tvých
jak mořská panna obejmu Tě
kouzelnou mocí políbím.
Jen nežádej
slepit den a noc
to opravdu v mých rukou není.
Já přicházím Ti na pomoc,
tak neboj...
Vše k dobrému se změní!!
Přečteno 288x
Tipy 32
Poslední tipující: Churry, batůžek na motorku, janewe, Kars, Zasr. romantik, NikitaNikaT., Bíša, Juraj Hrom, raďo, obyčejná, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)