Ve všech krajinách Tvé duše, ať je stále dost světla a radosti :o) Moc hezká :o)
03.07.2010 11:27:00 | Beepat
To není o větném rozboru ani o sboru dobrovolných hasičů či svazu SČSP. Je to o tmě v ložnici, o antikoncepci co nemáš, o hlavě co nechápeš, o tělu co neznáš. Pak taky o trávě o mechu. Co když se mýlím? Jak to zjistím. A není to jedno? Jedno je kolečko u trakaře.
09.06.2009 20:16:00 | umělec2
A z včerejších životů
Dnešní bolení hlavy
Mrtvé včely za oknem
A prsty bezcílně bloudící po skle
08.06.2009 15:23:00 | JardaCH
Zasloužíš si víc, než sobotní barvy... Jsem zvědavá na ty každodenní... až přijdou... dej vědět... oslavíme to :-)
05.06.2009 22:11:00 | Levandule