Pedagogická

Pedagogická

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

Moudrá hlava, pravdu hlásá,
> Vivat pravá, to je klasa.
>
> Práce na nic, na levačku,
> Za tu navíc, ani kačku.
>
> Kšefty zrůdné - jsou levoty,
> Nebo snad ne? Co na to Ty?
>
> Snad, vážím si, všech vzdělanců,
> Jejich schízy, z kusů žvanců.
>
> Nůž ber pravou, dítě učí,
> Vždy před stravou, stresem mučí.
>
> Hlouběji tlačí, ručka ostří,
> Dřív něž stačí, říct: raz dva tři.
>
> Pak vyvěrá, na pravici,
> Barva která, chybí v líci.
>
> Kdo cit hledáš - jsou dvě ruce !
> I levou máš, je od srdce ... .
>
Autor Zbunik, 05.06.2009
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:o)

05.06.2009 17:41:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel