Príjmi kvietok na znak lásky
nepozezaj sa tak divne,
z lásky kvet ti nesiem,
obím ma buď stále pri mne,
ja modré z neba znesiem.
znesiem ho do tvojej dlane,
uložím ho k tebe,
spoznám všetko nepoznané,
nepoznané v sebe.
príjmi kvietok na znak lásky,
príjmi srdce moje,
pohlaď moje dlhé vlásky,
srdce daruj svoje.
s tebou láska stále horím,
s tebou viem kto som,
s tebou ruku k ruke spojím,
spyniem z naším snom..
z večne živým snom,
čo splnil sa nám dvom.
Přečteno 334x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, labutí.holka, Radek.oslov.Šafárik, jedam
Komentáře (1)
Komentujících (1)