indiferentně
Strácím svůj klid
jak kaktus žít
nechci tam v nebi nahoře být
tam jsou jen mrtvý
občas se lekám
držím se záclon
hodiny ležím
ňadra si kreslím
ale mám čas
ve snu se peru
v pižamu po městě běhám
do truhly lehám
nechám růst vlasy
nechám rust atomovky
i evropskou unii
i euro
….
pírko z ptáčka
Přečteno 796x
Tipy 7
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Tanzania, Kapka, Tacca
Komentáře (3)
Komentujících (3)