maják
Anotace: ...jeho světlo je snad nadějí,když dostaví se situace že nedokážete pomoci svému dítěti...
...
v krabici obklopen hromádkou doufání
naději dýchám ted slámkou
místo vzduchu
každičké špitnutí ve víře dobré
by dokázalo odehnat beznaděj
která ted prsty kostěnými
nakukuje zkrze rámy okenní
pohledy prosebné
jimiž šplháš
až k majáku mého srdce
a já se snažím
v očích svých odrážet
to světlo naděje
aby Ti ukázalo správnou cestu
a Ty si nepoznal
že uvnitř mě ničivá bouře dusí
pak jen Tě pohladí
má laskavá slova
a nezbývá věřit,že když už nic
"On" že nám pomůže znova
...
Přečteno 343x
Tipy 12
Poslední tipující: Lea Aura, labuť, Kapka, Bíša, Psavec, Házté, Netty de Touvenell, ziriant, Hloupá Květinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)