ve vaťáku
Mít se jak popelář
a vzádu na stupátku
nechat si hladit větrem tvář
za jízdy zeskočit
z bordelem zatočit
dobrý den paní nechcete …
pak jazykem zamávat
to je fajn život
mít se rád
ve světe papírů
konzerv a kondomů
od domu do domu
startku si zapálím
a hudba plechů
rozezní víc než nejaký windows
směju se pod vous
doma jsem morous
tady jsem král
na stupátku pojedu v dál
jazykem zamávám
Přečteno 441x
Tipy 26
Poslední tipující: mkinka, BERYL.K, zenge, Agniezka, ziriant, Tanzania, labuť, Isquieasuus, Kapka, Lea Aura, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)